Aja

Artikkelit

Artikkelit

Jäsenet tyytyväisiä liiton palveluihin ja toimintaan

Kuva: Lisa Fotios / Pexels

Kirjailijaliitto toteutti syyskuussa 2020 jäsenilleen kyselyn, jolla kartoitettiin liittoon kuuluvien kirjailijoiden ajatuksia toiminnastamme sekä toiveita ja kehityskohteita tulevaa varten. Kyselyyn vastasi kaikkineen 210 kirjailijaa, ja vastausprosentti oli 26 %.

Ammattina kirjailija: Katja Kettu

Ystäväkirjassamme tavattava Katja Kettu on kirjoittanut viisi romaania, novellikokoelman ja näytelmiä sekä toimittanut useita teoksia. Miten teokset syntyvät, ja miksi kirjailija on päättänyt kirjata ylös kaikki työtuntinsa? Mikä on parasta kirjailijan ammatissa?

Ammattina kirjailija: Petri Tamminen

Petri Tammisen tuotantoon kuuluu niin novellikokoelmia, lyhytproosaa, romaaneja kuin kuunnelmiakin. Mikä teoksista on hänelle henkilökohtaisesti merkittävin? Minkä neuvon Tamminen antaa kirjailijan ammatista haaveileville?

Loka-marraskuun 2020 apurahoja

Loka-marraskuussa haettavana ovat muun muassa Kirjailijaliiton työskentelyapurahat, KIDEn kohdeapurahat, Suomen Kulttuurirahaston keskusrahaston apurahat sekä Taiken kohdeapurahat.

Tervetuloa lukulomalle!

Syysloma on lukuloma! Kirja-alan järjestöjen yhteiskampanja kannustaa perheitä viettämään koulujen syyslomaa kirjojen parissa. Kampanjaa tukee tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko.

1 11 12 13 14 15 32