Ammattina kirjailija: Reijo Mäki

Millainen on rikoksista kirjoittavan kirjailijan normaali työpäivä? Miten kirjailijaksi tullaan ja mikä on parasta kirjailijan ammatissa? Kirjailija Reijo Mäki on julkaissut yli 40 romaania, ja hänen Vares-romaaniensa pohjalta on tehty […]

Ammattina kirjailija: Tiina Laitila Kälvemark

Mitä suomen kieli merkitsee Ruotsissa asuvalle, suomeksi kirjoittavalle kirjailijalle? Mikä vuorokaudenaika on parasta kirjoitusaikaa? Ystäväkirjassamme tavattava Tiina Laitila Kälvemark on julkaissut novellikokoelman ja kolme romaania.

Ammattina kirjailija: Jarmo Stoor

Ystäväkirjassamme tavattava kirjailija Jarmo Stoor on julkaissut mm. romaaneja, novelleja ja näytelmän sekä kirjoihin pohjautuvia musiikkialbumeja ja singlejä.

Hyvää juhannusta!

Toimistomme on suljettu 19.–21.6.2020. Olemme tavoitettavissa normaalisti jälleen maanantaina 22.6. klo 9–15. Toivotamme jäsenillemme ja kaikille kirjallisuuden ystäville valoisaa keskikesän juhlaa!

Kirjailijaliitto jakoi apurahoina 230 000 euroa

Suomen Kirjailijaliiton kirjallinen lautakunta on päättänyt toukokuussa haettavana olleiden Kirjailijaliiton työskentelyapurahojen ja nimikkoapurahojen jaosta. Apurahoja myönnettiin kaunokirjalliseen työskentelyyn yhteensä 230 000 euroa. Apurahan sai 56 kirjailijaa.

Ammattina kirjailija: Tuula Korolainen

Mitä tekemistä suomen kielellä on vattuhillon kanssa? Kirjailija Tuula Korolainen on kirjoittanut ja toimittanut kaikkineen yli 60 teosta: runokokoelmia lapsille ja aikuisille, kuvakirjoja, romaaneja, tietokirjoja sekä oppikirjoja.

Ammattina kirjailija: Anniina Mikama

Mitä tekemistä merirosvoilla, salapoliiseilla ja syvänmerensukeltajilla on kirjailijaksi ryhtymisen kanssa? Ystäväkirjamme toinen kirjoittaja Anniina Mikama on Helsingissä asuva lasten- ja nuortenkirjailija.

Ammattina kirjailija: Seppo Saraspää

Seppo Saraspää, kuva Pertti Turunen.

Verkkosivuillamme käynnistyy uusi artikkelisarja: tapaamme joka kuukausi yhden kirjailijan ja kuulemme hänen ajatuksiaan kirjailijan ammatista. Ensimmäisenä ystäväkirjaamme kirjoittaa pohjoisimpana asuva jäsenemme, kirjailija Seppo Saraspää.