Suomen Kirjailijaliitto hakee vakituiseen työsuhteeseen viestintäpäällikköä

Suomen Kirjailijaliitto hakee vakituiseen tehtävään kokenutta, monipuolista ja näkemyksellistä viestinnän ammattilaista, joka jakaa kokonaisvastuun organisaation viestinnästä toiminnanjohtajan kanssa, osallistuu toiminnan kehittämiseen ja viestinnän strategiseen suunnitteluun.


Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, kokemusta ja vahvoja näyttöjä viestinnän tehtävistä ja vaikuttajaviestinnästä, erinomaista suomen kielen kirjallista ilmaisua ja keskeisten viestinnän välineiden hallintaa.


Haemme henkilöä, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, joka on oma-aloitteinen, itsenäinen, joustava ja nopea työotteissaan. Arvostamme kirja-alan tehtäväkentän sekä keskeisten sidosryhmien tuntemista ja aitoa kiinnostusta kirjallisuutta ja kirjailijan työtä kohtaan.


Suomen Kirjailijaliiton viestintään kuuluu päivittäisen jäsen- ja sidosryhmäviestinnän ja sidosryhmäyhteistyön lisäksi vaikuttajaviestintää, viestintäkampanjoiden suunnittelua ja toteutusta. Viestintäpäällikön vastuulla on lisäksi Kirjailija-lehden toimitussihteerin tehtävät, jäsenkyselyiden toteuttaminen ja viestinnällisen tietopohjan tuottaminen edunvalvonnan tueksi.


Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä pienessä, mutta hyvin toimivassa ja innostavassa työyhteisössä kirjallisuuden näköalapaikalla sekä mielenkiintoisia, monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä.
Tehtävä on vakituinen ja edellyttää läsnäoloa toimistolla. Uuden viestintäpäällikön toivotaan aloittavan mahdollisimman pian.


Palkka määräytyy kokemuksen, koulutuksen ja soveltuvuuden perusteella 3700–4000 euroa kuukaudessa. Työsuhde-etuna lounassetelit, puhelinetu ja reilut työterveyspalvelut.


Hakuaika päättyy 19.8.2022 klo 14.00. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen rekry@kirjailijaliitto.fi. Kirjoita viestin aiheeksi ”Hakemus viestintäpäälliköksi”.


Lisätietoja antaa Ilmi Villacís (p. 040 830 5936) keskiviikkoisin 3.8., 10.8. ja 17.8.2022 klo 12–14 välillä.